Hintergrund4

Moscht

Moscht gross

Suure Moscht

De Peyer seit
«Je süesser de Öpfel desto surrer de Moscht. Proscht!»

Du nennsches viellicht Cider aber de Peyer nennts Suure Moscht, will de Peyer seit : "Isch doch Hans wie Heiri!"

Im Herbscht gerntet, im Winter veredlet und abem Früehlig usgschänkt, häts jedes Jahr nur sovil wies halt hät. Empfehlig vom Peyer: "Iischalt us em Frigo oder die englischi Variante uf gfrornem Wasser!"

Alk. 5,2%

Brännte 1

Brännte Moscht

De Peyer seit
«s'Beschte us Reschte. Proscht!»

De Reschte us de Moschtproduktion - ob Satz im Fass oder Treschter - wird nöd öppe verschmäht, sondern verarbeitet und vom Brännmeischter zu dem destilliert, wo de Peyer "Brännte Moscht" nennt.

De perfekti Zuehsatz für jede Kafi und mir alli wüssed, de Kafischnaps isch erscht richtig guet wenn Ziitig durs volle Glas läse chasch.

Alk. 40% Vol